Geld terug Garantie

Bent u toch niet tevreden over het resultaat? ClearSkin Products biedt een geld terug garantie van 90 dagen na aankoop op de ClearSkin Products IPL LUX. Als u aanspraak wilt maken op de geld terug garantie kunt u de onderstaande stappen volgen:

Stap 1.

Maak een foto van het gebied dat u gaat behandelen voordat u de IPL LUX gebruikt. Gebruik de IPL LUX voor minimaal 60 dagen en voer minimaal 6 behandelingen van hetzelfde gebied uit.

Stap 2

Gebruik ons IPL-apparaat precies zoals aangegeven is in de gebruikershandleiding.

Stap 3

Maak een foto na elke behandeling van de behandelde gebieden. U heeft dan minimaal 6 voor en na foto’s van de behandelde gebieden.

Stap 4

Als er geen merkbare haarvermindering is kunt u uw voor- en na foto’s opsturen naar info@clearskin-products.com om een aanvraag in te dienen. Vermeld ook uw bestelnummer. Wij zullen uw aanvraag beoordelen.

Stap 5

Wanneer uw aanvraag goedgekeurd is en de gebruikte producten geretourneerd zijn in nette staat, ontvangt u het aankoopbedrag terug exclusief verzend en retourkosten.

LET OP:

  • De foto's moeten een geldige datumstempel bevatten. Een geldige datumstempel is een screenshot van de foto op uw smartphone waarin te zien is op welke datum de foto is genomen.
  • Aanvragen van de geld terug garantie moeten binnen 90 dagen na aankoop ingediend worden.
  • Het gebruik van het apparaat gedurende 60 dagen is vereist voordat u een terugbetaling aanvraagt.
  • Aanvragen zonder geldige datumstempels op foto's worden niet goedgekeurd.
  • De geld terug garantie is niet toe te passen op ClearSkin Products IPL LUX bestellingen die voor 5-03-2021 zijn geplaatst.
  • Aanvragen die niet aan de bovenstaande criteria voldoen, worden niet goedgekeurd.

De geld-terug-garantie is alleen van toepassing op bestellingen van de ClearSkin Products IPL LUX die op onze website geplaatst zijn.

 

Nederlands