Garantie en Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Als uw product defect is en dit moet worden vervangen, volgt u deze instructies:

  1. Maak een duidelijke video van het defect.
  2. E-mail info@clearskin-products.com met een beschrijving van het defect en voeg uw video bij de e-mail.
  3. Vul het retourformulier in. Indien deze niet bijgesloten zit wordt uw retour niet in behandeling genomen.
  4. Na goedkeuring stuurt u uw product terug zoals aangegeven met alle inhoud naar het door ons opgegeven retouradres. 

U bent te allen tijde verantwoordelijk de kosten van en voor het retourneren van uw artikel, dit geld ook wanneer het artikel zoek is door een andere partij.

Een vervanging van uw product wordt verwerkt zodra wij het defecte product hebben ontvangen.

U heeft tot 12 maanden na de bestelde datum recht op een garantieaanvraag.

Klachten

Heeft u een klacht? Wij willen u graag helpen! Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@clearskin-products.com.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Nederlands